Modalități de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, se poate alege dintre următoarele metode de plata:

 • Online cu ajutorul cardului bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard);
 • Online, în maxim 4 rate egale fără dobândă prin card de cumpărături prin EuPlatesc
  • Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT) 
  • Prin card de credit emis de Alpha Bank 
 • Ramburs (numerar/cash la livrare);
 • Transfer bancar/ordin de plată (OP).

Online cu ajutorul cardului bancar prin EuPlatesc (inclusiv opțiunea de plată în rate)

Dacă ați ales metoda de plata "Online prin card bancar (Plata card EuPlatesc)" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3D-Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3D-Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dacă doriți să plătiți online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături veți alege la metoda de plată tot "Plata card EuPlatesc" și, după ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum este mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Pana la 4 rate fără dobândă prin cardul de credit STAR BT

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 4 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici (http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere) și plățile online devin mai simple ca oricând:

 • Rate fără dobândăRate fără dobândă 
 • Perioadă de grațiePerioadă de grație de până la 56 de zile 
 • Comision zeroComision zero la toate cumpărăturile fără dobândă
 • Plăți sigurePlăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

Sună la numerele afișate mai jos pentru mai multe informații despre programul STAR:

 •  0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit din orice rețea naționala, fixă sau mobilă
 •  *8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă
 •  0264.594.337 Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în maxim 4 rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT).

Plata în rate prin Alpha Bank

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de banca să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda de 0%.

Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești, în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

Plata ramburs (numerar/cash la livrare)

Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei confirmări pentru comanda realizată, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

Plata prin transfer bancar/ordin de plată

Dacă ați ales ca metodă de plata transferul bancar/ordin de plata, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată. Veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei confirmări pentru comanda realizată.

Pentru plata prin transfer bancar/ordin de plată (OP) se va folosi datele bancare de mai jos:

 • Cont IBAN: RO03 BACX 0000 0013 8114 0001
 • Banca: UNICREDIT BANK PLOIESTI

În procesul efectuării plătii prin transfer bancar/ordin de plată (OP), vă rugăm să menționați la secțiunea Detalii de plată a ordinului de plată, numărul comenzii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate. După efectuarea plății prin transfer bancar/ordin de plata (OP), vă rugăm să ne trimiteți o confirmare de plată printr-un reply la e-mail-ul pe care l-ați primit în momentul plasării comenzii, în maxim 24 de ore.

Livrarea produselor se va face doar după ce vom avea confirmarea de la bancă că banii au intrat în contul SC BRICOTEHNIK EXPERT SRL.