Cine suntem? 

Indiferent dacă ești meșter priceput sau pasionat de reparații, Bricolaj-Mag.ro este soluția pentru achiziția de scule și echipamente de calitate. Magazinul online îți oferă o gamă variată de scule electrice, articole pentru casă și grădină, scule de mână, echipamente pentru curățenie, instrumente de măsură, echipamente de sudură, generatoare de curent sau compresoare.

Bricolaj-Mag.ro te așteaptă cu o gamă variată de scule și echipamente de la producători renumiți precum: Bosch, Makita, DeWalt, Stanley, Black&Decker, Ryobi, Esab, Telwin, Cerva, Efco, Iweld, Delta Plus, AGT și mulți alții. Bricolaj-Mag.ro este soluția ideală pentru lucrările de tip Do it yourself (DIY) fiind, în același timp, un portal prin intermediul căruia poți intra în legătură cu profesioniști ce asigură consultanță tehnică pentru toate produsele comercializate.

Pentru că deținem un spațiu generos de depozitare, asigurăm clienților noștri livrarea din stoc propriu, într-un timp cât mai scurt. Mai mult, pentru orice comandă peste 250 lei (TVA inclus), Bricolaj-Mag.ro ofera transport GRATUIT.